ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ

Η αρχή πλέον έγινε. Δεν μας πήρε παραπάνω από 10 λεπτά για να συμφωνήσουμε όλοι μαζί σε κάτι. Δεν πρωτοτυπούμε, δεν προτείνουμε, δεν λύνουμε. Αυτοί είναι οι τρεις άξονες πάνω στους οποίους θα ξεκινήσουμε να γράφουμε. Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το blog είναι καθαρά προσωπικές. Ο κάθε «συντάκτης» έχει τις δική του οπτική γωνία. Δεν έχουμε όλοι την ίδια άποψη, και δεν θέλουμε κάτι τέτοιο… αντιθέτως. Μέσω αυτού του blog επιχειρούμε να επικοινωνήσουμε -με κάποιους από εσάς, τους αναγνώστες.Εμείς παραμένουμε αναγνώστες και θεατές και δεν επιχειρούμε να περάσουμε στην δήθεν δημοσιογραφία.

Όποιος συμφωνεί μαζί μας μπορεί να γράψει και το άρθρο του. Όποιος διαφωνεί με εμάς μπορεί να μας σχολιάσει και να μας ενοχλήσει στο mail μας- αν γράψει και την αντίθετη άποψη σε άρθρο, ακόμα καλύτερα. Θέλουμε ποικιλία απόψεων, θέλουμε ποικιλία θεμάτων. Η σημερινή κοινωνία είναι γεμάτη αντίθετα σημεία. Ας εξωτερικεύσουμε τις αντιθέσεις μας σε αυτό το online αλχημείο! Η ονομασία για αυτό το blog δεν είναι ούτε ψαγμένη, ούτε όμως και τυχαία. Ας πειραματιστούμε και βλέπουμε το αποτέλεσμα.

Είμαστε μια απλή παρέα από νέους ανθρώπους, οι οποίοι βιώνουν καθημερινά διαφορετικές καταστάσεις, εύκολες και δύσκολες.

Απλά πράγματα. Cheers.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: