ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ

                                 

Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από την εκλογή του Γιώργου Καμίνη ως νέος Δήμαρχος της Αθήνας. Παρόλο που είχα ακούσει και είχα διαβάσει αρκετά αρνητικά για το πρόσωπό του, είχα όλη την καλή διάθεση να είμαι θετικός απέναντί του, με την ελπίδα ότι κάτι καλό μπορεί να πετύχει στο ομολογουμένως δύσκολο έργο που έχει η διοίκηση της πόλης των Αθηνών. Έκλεισα τα αυτιά μου σε όσα άκουγα τριγύρω μου, πίστεψα, γιατί ήθελα να πιστέψω τα ΜΜΕ που τον αποθεώνανε συνεχώς και περίμενα να δω το έργο του ‘’προοδευτικού’’ και ‘’διαφορετικού από τους άλλους’’ κυρίου Καμίνη σε μια πόλη που η κατάσταση έχει φτάσει σε απίστευτα τραγικά σημεία και η εικόνα της είναι το λιγότερο τριτοκοσμική.

Μετά από λίγους μήνες τα συμπεράσματα είναι απογοητευτικά και δεν ξέρω σε τι σημείο θα φτάσει αυτός ο άνθρωπος. Από την πρώτη μέρα εκλογής του οι μουσουλμάνοι πανηγύριζαν και προσεύχονταν ομαδικά κατά χιλιάδες σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και αμέσως άρχισαν οι συζητήσεις για να φτιαχτεί τζαμί στην Αθήνα. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτό, απλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση η χρονική στιγμή που έγιναν όλα αυτά με το νέο Δήμαρχο, αμέσως με την εκλογή του, να τάσσεται φανερά υπέρ των μουσουλμάνων και κατά του Χριστιανισμού.

Μετά από λίγες μέρες ακολούθησε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Αθηνών η αναφορά στο όνομα της Κωνσταντινούπολης με το προσωνύμιο ΄΄Istanbul΄΄, πετώντας στα σκουπίδια όλη την ιστορία της Ελλάδος με μια λέξη και που μέχρι σήμερα δεν έχει διορθωθεί ή δικαιολογηθεί. Και παρόλο τις λιγοστές αντιδράσεις που υπήρξαν αφού τα ΜΜΕ το ‘’έπνιξαν’’ το θέμα, το ότι δεν έχει υπάρξει κάποια απάντηση πάνω στο θέμα αυτό ακόμα, μάλλον είναι ύποπτο και μπορεί να ονομαστεί  μέχρι και προδοσία απέναντι στην ελληνική ιστορία.

Συνεχίζουμε Το Δήμο Αθηναίων θα έχει ως υποστηρικτή το «Athens Gay Pride 2011». Ο δήμαρχος Γ. Καμίνης τήρησε την προεκλογική του δέσμευση και θα σταθεί στο πλευρό διοργανωτών και συμμετεχόντων. Η Δημαρχάρα μας τήρησε την προεκλογική του υπόσχεση, σχετικά με το σεβασμό στη διαφορετικότητα… και οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες θα έχουν στο πλευρό τους το Γιώργο Καμίνη. Ο Δήμαρχος στηρίζει την επίσημη γιορτή των ομοφυλόφιλων στις 4 Ιουνίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος, αψηφώντας τις αντιδράσεις των συντηρητικών ψηφοφόρων της πρωτεύουσας. Ο ‘’προοδευτικός’’ Δήμαρχος δείχνει σαφώς την προτεραιότητά του στην προσέλκυση των ομοφυλόφιλων και πρωταρχικό σκοπό στην εισροή των λεγόμενων «pink dollars» στη χώρα μας, κάτι που επανειλημμένως έχει υποστηρίξει και ο Δήμαρχος Θασσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Δεν είμαι ρατσιστής με κανέναν, ο καθένας είναι ελεύθερος να τραβήξει το δρόμο που θέλει. Αλλά δε νομίζω ότι είναι τόσο σωστό ένας Δήμαρχος να υποστηρίζει προκλητικά τέτοιες δραστηριότητες όταν αμελεί επίσης προκλητικά πολλά σοβαρότατα προβλήματα της πόλης που διοικεί.

Ο Γιώργος Καμίνης δήλωσε σε συνέντευξη στην τηλεόραση ότι ο Δήμος Αθηνών δεν έχει καθόλου χρήματα και το μόνο έργο που θα έκανε θα ήταν να αλλάξει τις λάμπες στους δρόμους τις πρωτεύουσας. Ο πρώην Δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης κατηγόρησε το κύριο Καμίνη ότι είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει υπέρ της διεκδίκησης των 38 εκ. ευρώ, που παρανόμως παρακρατούνται από την κυβέρνηση για τον Δήμο της Αθήνας και εκείνος το αρνήθηκε γιατί δεν ήθελε να στενοχωρήσει τον πολιτικό του προϊστάμενο Γιάννη Ραγκούση. Όπως τα υπόλοιπα, έτσι και αυτό το θέμα πέρασε στα ψιλά από τα ΜΜΕ. Για να μην αναφέρουμε ότι στο διοικητικό συμβούλιο του Δήμου, η παράταξη του Γιώργου Καμίνη νομιμοποίησε τη συμμορία της ναζιστικής  <<Χρυσής Αυγής>>, ενώ μέσα στις προτάσεις του είναι και ο περιορισμός των διαδηλώσεων για την αναβάθμιση και αναζωογόνηση του κέντρου της Αθήνας. Έτσι, γιατί αν περιοριστούν οι διαδηλώσεις θα αναβαθμιστεί η πόλη… προτάσεις το λιγότερο αστείες.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό της μικρής θητείας του κυρίου Καμίνη στο Δημαρχείο της Αθήνας ήταν με το δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό <<Αθήνα 9,84>> στον οποίο έχει και τη δικαιοδοσία. Ξεκίνησε με το να μην καλύψει καμμία Θεία Ακολουθία από τη συγκεκριμένη συχνότητα τη Μεγάλη Εβδομάδα, κάτι το οποίο συνέβαινε μέχρι και πέρυσι, με τη δικαιολογία ότι θα προσβληθούν 1,5 εκ. μουσουλμάνοι που ζούνε στην Αθήνα! Το ακόμα πιο προκλητικό ήταν που απαγόρευσε από τους δημοσιογράφους και παραγωγούς του συγκεκριμένου ραδιοφώνου να ανταλλάσουν με τους ακροατές ευχές για ‘’Καλή Ανάσταση’’ και μετά την Ανάσταση απαγόρευσε την ευχή ‘’Χριστός Ανέστη’’ και να λένε μόνο ‘’χρόνια πολλα’’!!! Για να μην στενοχωρηθούν οι μουσουλμάνοι που κατοικούν στην Αθήνα…η δικαιολογία. Και επίσης, εξέδωσε εορταστικές κάρτες, στις οποίες επέλεξε ένα άσχετο θέμα, που βασική θέση έχει μια ημισέληνο και κανένα απολύτως θέμα των ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, της Σταύρωσης και της Ανάστασης του Χριστού.

Το πρώτο πράγμα που έκανε σαφές με την εκλογή του ο Γιώργος Καμίνης είναι να δείξει με τον πιο άμεσο τρόπο τα αντιχριστιανικά του αισθήματα και να πολεμήσει με ότι όπλα διαθέτει τη χριστιανική πίστη. Ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι νομίζει αρκεί να κρατάει τα ‘’πιστεύω’’ του για τον εαυτό του και να μην επιβάλλει σε κανέναν τις δικές τους επιθυμίες. Ο εν λόγω Δήμαρχος μάλλον έχει ξεχάσει ότι Συνταγματικά η Ορθόδοξη Πίστη είναι η επίσημη και η επικρατούσα θρησκεία και πρέπει να τηρούνται οι ιερές παραδόσεις και οι ιερείς κανόνες. Όσο και να μην του αρέσει αυτό που συμβαίνει, θα έπρεπε να σεβαστεί το Σύνταγμα της Ελλάδος, τα ήθη και έθιμα του τόπου, τις παραδόσεις και σαν ελεύθερη θρησκεία που είναι η Ορθόδοξη, θα μπορούσε να μη συμμετέχει καθόλου και να απέχει από όλες τις δραστηριότητες αυτές τις Άγιες μέρες. Δεν του επιβάλλει κανένας να συμμετέχει σε κάτι που δεν πιστεύει και θα έπρεπε να σεβαστεί τους εκατομμύρια πιστούς στην Ελλάδα που θέλουν να βιώσουν τη Σταύρωση και την Ανάσταση του Θεανθρώπου. Είναι το λιγότερο αστείο και προκλητικό να προέβει σε τέτοιες κινήσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό που έχει επιρροή, τάχα για να μην προσβληθούν οι μουσουλμάνοι μετανάστες στην Αθήνα. Απλώς ο ίδιος έδειξε με τον πλέον τρανό τρόπο την αθεΐα του την οποία μάλιστα θέλει και να επιβάλλει.

Οι μουσουλμάνοι που ζούνε στην Αθήνα έχουν αποδείξει τουλάχιστον ότι δε θίγονται ούτε προσβάλλονται από τη χριστιανική παράδοση στη χώρα μας, σεβόμενοι ότι ζούνε σε μια ξένη χώρα με διαφορετική θρησκεία από αυτή που οι ίδιοι πιστεύουν. Και γι’αυτό στην πλειοψηφία δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και στις τελετές λατρείας του Ιησού Χριστού από αλλόθρησκους μετανάστες. Δεν ενοχλούνται οι μουσουλμάνοι, αντιθέτως προκαλούνται οι πιστοί της χώρας με τέτοιες κινήσεις. Το πρόβλημα το έχει ο ίδιος ο Δήμαρχος ο οποίος από την πρώτη μέρα εκλογής του πολεμάει την Ορθοδοξία. Δεν καταλαβαίνω ποιος δίνει σε ένα Δήμαρχο το δικαίωμα να απαγορεύσει να φτάσει στους κατοίκους της πρωτεύουσας, μέσω του ραδιοφώνου, οι Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας; Ποιος του δίνει το δικαίωμα να απαγορεύσει το <<Χριστός Ανέστη>>; Επειδή ο ίδιος δεν μπορεί να αντιληφθεί το μεγαλείο των ημερών αυτών; Δεν ήξερα ότι ένας Δήμαρχος έχει τέτοια δύναμη που μπορεί να επιβάλλει την αθεΐα του στον κόσμο χωρίς να τον βάζει κανένας στη θέση του. Γενικώς, πλέον οι πολιτικοί μπορούν και κάνουν ότι θέλουν στις ζωές μας χωρίς κανένας να τους ακουμπάει, ακόμα και όταν ‘’αγγίζουν’’ ιερά ‘’πιστεύω’’ των πολιτών της χώρας.

Μετά τις πρωτοφανείς και προκλητικές αποφάσεις του Δημάρχου της Αθήνας, θα ήθελα να του υπενθυμίσω ότι ο λαός τον ψήφισε (και ελπίζω να μην το ξανακάνει) για τελείως άλλους λόγους. Για να βάλει μια τάξη στο κέντρο της Αθήνας που η εγκληματικότητα έχει φτάσει στα ύψη και οι λαθρομετανάστες έχουν πολλαπλασιαστεί σε πολύ επικίνδυνο βαθμό. Για να καταπολεμήσει τη διακίνηση ναρκωτικών που πλέον γίνεται παντού στο κέντρο, μπροστά στα μάτια όλων των περαστικών, άφοβα και που πολλοί νέοι χάνουν τα νιάτα τους έχοντας εθιστεί στη μάστιγα των ουσιών, που κανένας πλέον δεν ελέγχει. Επίσης, καλό θα ήταν να κάνει κάτι ο Δήμαρχος και για το παραεμπόριο στο κέντρο της πόλης οδηγώντας στο κλείσιμο πολλών καταστημάτων. Και αν θέλετε κύριε Δήμαρχε, καθαρίστε και την πόλη κάποια στιγμή, το χρειάζεται… Σας βρήκα λίγες από τις χιλιάδες δουλειές που θα έπρεπε να κάνετε για την Αθήνα και θα έπρεπε να σας αγχώνουν. Δε θα καταφέρετε να ανατρέψετε την υπάρχουσα Ορθόδοξη θρησκεία στην Ελλάδα και ας εκμεταλλεύεστε φασιστικά τη θέση του Δημάρχου την οποία δυστυχώς έχετε! Ο κάθε Δήμαρχος και πολιτικός ηγέτης καλό είναι να περιορίζεται στα πολιτικά του καθήκοντα και δικαιώματα και να κοιτάει τις ευθύνες απέναντι στον πολίτη που οφείλει να υπηρετεί. Η μικρή θητεία του Γιώργου Καμίνη στο Δήμο Αθηνών μέχρι στιγμής  είναι ελλειπής, προκλητική και επικίνδυνη, στηρίζοντας προκλητικά μουσουλμάνους, ομοφυλόφιλους και πολεμώντας το Χριστιανισμό, αψηφώντας τα σοβαρότατα προβλήματα της πόλης.

by xamenostoneiro

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: