Αναβολή …και καλό Πάσχα!!!

Με αφορμή τα τελευταία επεισόδια στο ποδόσφαιρο ήρθαν στην επιφάνεια  τα μέτρα ασφαλείας για τον Τελικό Κυπέλλου μπάσκετ, ο οποίος θα διεξαγόταν την Κυριακή 06/06/2011.Η λύση για να αποφύγουν τα καθιερωμένα πλέον επεισόδια ήταν ο αγώνας να γίνει με την παρουσία μαθητών  στο κλειστό του Ελληνικού. Απλό; Όχι και τόσο!!!!!

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώνει πως αδυνατεί να διαθέσει τα εισιτήρια σε μαθητές, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού  «απειλεί» πως αν δεν βρεθούν παιδιά να παρακολουθήσουν τον αγώνα τότε ο αγώνας για το Κύπελλο αναβάλλεται, ενώ  η ΕΟΚ θέλει να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας και μάλιστα με την παρουσία φιλάθλων.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, μίλησε για την αναβολή του τελικού και σχολίασε για τη μη διεξαγωγή του και την σύσκεψη:»Υπήρχε μια ανακολουθία του Υπουργείου Παιδείας που την τελευταία μέρα ειδοποίησε ότι δεν μπορεί να διαθέσει τα εισιτήρια σε μαθητές. Τώρα δεν προλαβαίνουμε να βρούμε άλλη λύση. Η Πολιτεία και ο Γ.Γ.Αθλητισμού αναλαμβάνουν την ευθύνη της αναβολής«.

Η αστυνομία μεταξύ αναβολής του αγώνα και διεξαγωγή κεκλεισμένων  των θυρών επιλέγει την αναβολή. Οι ΚΑΕ και των δύο ομάδων δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη ειδικά τώρα που τα πνεύματα είναι τεταμένα μετά από όσα έγιναν στο ποδόσφαιρο.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς ανέφερε ότι η κοινή παρουσία των οπαδών των δυο ομάδων στο Βερολίνο θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα, καθώς τίποτα δεν συνέβη το 2009 στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Διαμαντίδης σχολίασε: «Αν θέλουν, όλα γίνονται, όπως είχε γίνει και στον τελικό του βόλεϊ. Αν θέλουμε μπορούμε να κάνουμε έναν τελικό, προφανώς δεν θέλουμε και δεν μπορούμε… Πάντως θα έπρεπε να μας προβληματίσει το γεγονός ότι δεν μπορούμε να διοργανώσουμε τον τελικό»

Ό ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλο και κάπου εδώ η λύση αναπόφευκτη …αναβολή, με πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα την Τετάρτη 27/04 δηλαδή μια εβδομάδα μετά την λήξη της κανονικής περιόδου και 4 μέρες έπειτα από το Πάσχα. Βέβαια όταν σήμερα 5 ημέρες πριν τον αγώνα κανείς δεν μπορεί να βρει μια λύση κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε και εάν θα γίνει αυτός ο αγώνας …….άντε και καλό πάσχα!!!!!

by greeneyes

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: