ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ…

Στις 17/01/2011 στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Αθηναίων, στην αρχική σελίδα, υπήρχε μια ανακοίνωση η οποία αναφέρει την επίσκεψη του Τούρκου δημάρχου της Κωνσταντινούπολης στην Αθήνα. Η επίσημη ανακοίνωση λοιπόν λέει ότι… “Τον Δήμαρχο του Μητροπολιτικού Δήμου της Istanbul κ. Kadir Topbas θα δεχθεί αύριο στις 11 το πρωί στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πλατείας Κοτζιά ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης.
Ο κ. Topbas ηγείται πολυμελούς αντιπροσωπείας του Μητροπολιτικού Δήμου της Istanbul και επισκέπτεται την Αθήνα στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο ιστορικών Δήμων.”

Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε, για το Δήμαρχο Αθηναίων και  πρώτο πολίτη της πρωτεύουσας της Ελλάδος κύριο Καμίνη, η Κωνσταντινούπολη αναφέρεται ως ΄΄Istanbul΄΄. Και άντε να δεχτώ – που δεν το δέχομαι – ότι στα πλαίσια κάποιου πρωτοκόλλου ο Δήμαρχος της Αθήνας κύριος Καμίνης είναι υποχρεωμένος να αποκαλεί τον Τούρκο ομόλογό του με τον επίσημο τίτλο του που είναι ‘’Δήμαρχος Istanbul‘’ και δεν μπορεί να κάνει αλλιώς και αναγκάζεται και όλες αυτές οι δικαιολογίες. Δε νομίζω ότι τον υποχρεώνει κανένα πρωτόκολλο να το γράψει και σε ανακοίνωση στο ίντερνετ και μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι τυχαίο όλο αυτό ή κατά πόσο υπήρχαν πιέσεις ή ήταν ένα απλό λάθος το οποίο μέχρι σήμερα – τυχαία – δεν έχει διορθωθεί. Όπως δε δέχομαι και τη δικαιολογία του να έχουν καλές σχέσεις οι δύο πλευρές και να μην υπάρχουν προκλήσεις. Τον »προοδευτικό» κύριο Καμίνη τον ψήφισε η πλειοψηφία του λαού της Αθήνας που κατέβηκε να ψηφίσει στις δημοτικές εκλογές. Όλοι αυτοί ελπίζω να είναι ευχαριστημένοι με την επιλογή τους. Ένας δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε επίσημα την Κωνσταντινούπολη με την τούρκικη λέξη Istanbull.  Να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια…

http://www.cityofathens.gr/node/12894

 

by xamenostoneiro

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: